El Girona perd per segon cop consecutiu a casa contra el Rayo Vallecano per 1-3

Avatar photo

El partit ha tingut lloc a l'Estadi Municipal de Montilivi

Avui dissabte 1 d’abril s’ha disputat el partit del Girona Futbol Club contra el Club de Futbol Rayo Vallecano, corresponent a la 32a jornada de LaLiga 1,2,3; un partit molt important que ha tingut lloc a l’Estadi Municipal de Montilivi, on hi han assistit 6.887 espectadors. El resultat ha estat favorable per a l’equip visitant, el qual ha guanyat 1-3.

El partit ha començat a les 20.30 h i, després de diverses rematades per part d’ambdós equips, el jugador del Rayo Santiago Comesaña ha marcat de cap al minut 10. Tot seguit, ha tornat a marcar l’equip visitant gràcies a un altre gol de cap de Roberto Trashorras en la sortida d’un córner al minut 19. Al minut 24, l’àrbitre ha tret una targeta groga a Antonio Amaya. Just abans de la mitja part, al minut 40, l’equip local ha tingut una bona ocasió de córner, la qual ha acabat amb un gol de cap de Pedro Alcalá, qui ha marcat per primer cop d’ençà que va començar la lliga. Així ha acabat la primera meitat amb el Girona escurçant distàncies i amb el marcador indicant 1-2.

En iniciar-se la segona part, l’àrbitre ha tret una targeta groga a Adrián Embarba al minut 47, una altra a Pedro Alcalá al minut 57, i un minut després a Santiago Comesaña. A continuació, els madrilenys han marcat el seu tercer gol, en el minut 60, gràcies a Javier Guerra. Al minut 68, l’àrbitre ha tret una targeta groga a Patrick Ebert.

En arribar al minut 90, i després de diverses ocasions fallides, s’han afegit tres minuts extres que no han servit per a fer moure el marcador; així doncs, s’ha quedat com estava 1-3. Finalment, el Girona, que buscava tornar al camí de la victòria, ha acabat perdent per segon cop consecutiu a casa.