fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

El conseller Chakir El Homrani presidirà l’acte institucional del 30è aniversari de Mas Carandell

Avatar photo

Aquest pròxim divendres 29 de març, a les 11h del matí, Mas Carandell rebrà a les seves instal·lacions l’Honorable Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, que presidirà, juntament amb l’Alcalde Reus, Carles Pellicer, i el regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio, l’acte institucional de celebració del 30è aniversari de l’entitat.

Es preveu que el conseller signi el llibre d’honor de Mas Carandell acompanyat de les autoritats, per passar posteriorment a presidir l’acte de celebració que tindrà lloc als jardins, i que serà conduit per la presentadora i periodista televisiva, Elisabet Carnicé. Durant l’esdeveniment es presentarà un audiovisual sobre aquest projecte de desenvolupament local, pioner i a la vegada referent al territori, en matèria de formació, orientació i ocupació, que va iniciar el seu camí l’any 1988 amb la posta en marxa de la primera Escola Taller de restauració, que va recuperar l’edifici que avui n’és la seu principal.

El regidor Daniel Rubio, convida a participar a l’acte a totes aquelles persones, que en algun moment d’aquestes tres dècades de projecte, hagin participat directament en la història de Mas Carandell: alumnes i exalumnes, docents, teixit empresarial, professionals, centres educatius, entitats, agents econòmics i socials i Administracions, entre d’altres, amb l’objectiu d’agrair la seva confiança i col·laboració.

Després dels parlaments de les autoritats que presidiran l’acte, tindrà lloc als mateixos jardins la conferència “Reinventando las organizaciones con el Nuevo Estilo de Relaciones”, a càrrec de Pablo Aretxabala, de l’equip de K2K Emocionando. K2K Emocionando són especialistes en transformació organitzacional basada en el Nou Estil de Relacions (ner), una metodologia que promou canvis culturals a les organitzacions, per fer-les més humanes i transformadores.

El punt i final de l’esdeveniment tindrà caràcter més lúdic, ja que serà amenitzat pel grup musical The Soul Man Quartet, que oferirà un variat repertori musical, i s’acompanyarà d’una degustació per les persones assistents.

El programa d’actuacions dels 30 anys de Mas Carandell, identificades amb l’etiqueta creada a tals efectes, #jaensóntrenta, es completa amb altres activitats. En aquesta línia es podran contemplar a l’aulari del centre, des del mateix divendres i fins el mes de setembre, una exposició amb les fites més importants de Mas Carandell a través d’una línia de temps, així com una mostra de cartells que han servit per presentar l’oferta formativa de setembre any rere anys, en aquest cas des del curs 2000-2001.

També s’ha organitzat, amb motiu de l’aniversari, una jornada el proper 10 d’abril sobre la presentació d’El llibre blanc del futur del(s) treball(s). Aquesta tindrà lloc a la sala d’actes de Mas Carandell i anirà a càrrec de Francisco Ramos, director executiu d’Estratègies de foment de l’ocupació de Barcelona Activa.

A més a més Mas Carandell obre perfil a la xarxa social Instagram per fer difusió de la seva activitat, amb la previsió d’organitzar en breu un concurs de fotografia sobre el Mas, les bases del qual es publicaran el més vinent. La cloenda del programa dels 30 anys de Mas Carandell finalitzarà la setmana del 16 de setembre amb un a jornada de portes obertes que coincidirà amb l’inici del proper curs.

Un breu balanç quantitatiu de la trajectòria de l’entitat dona xifres d’actuació rellevants com són una estimació de 59.000 matrícules en més de 4.000 accions formatives, i 71.000 orientacions professionals en aquests 30 anys. Així com més de 6.000 insercions laborals en els darrers 20 anys, amb més 1.200 d’empreses col·laboradores i/o clients.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Centre Ocupacional d’AREMI commemora els seus 25 anys amb una nova sala d’Hidroteràpia

Notícia següent

Aena aprova la licitació d’un projecte d’edifici satèl·lit a l’aeroport del Prat

Notícies relacionades