fbpx

El Comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, no repetirà a la llista del PSC

Avatar photo

Tres regidors del PSC a l’Ajuntament de Tarragona no formaran part de la llista dels socialistes en les eleccions municipals del proper mes de maig, tal i com publica el Diari Més. Es tracta de Javier Villamayor, Josep Maria Milà i Ivana Martínez.

Villamayor, responsable de l’organització dels Jocs Mediterranis, podria voler tornar a incorporar-se a la Diputació de Barcelona, en la qual ja havia treballat, com a tècnic superior. Hi va ingressar l’any 2003, adscrit al Servei de Promoció de Polítiques d’Igualtat i, posteriorment, a la Direcció d’Acció Local Institucional.

Per altra banda, Josep Maria Milà, de més de setanta anys, també desapareix de la llista socialista. Ha estat protagonista amb el projecte de construcció d’un barri nou a la Budellera, iniciativa qüestionada per sector socials tarragonins.

Ivana Martínez va ingressar al consistori l’any 2013, substituint a Antoni Rodríguez. És responsable de les àrees de Recursos Humans, Centres Cívics, Sostenibilitat, Medi Ambient, Neteja i Joventut i Cooperació. També ha estat primera secretària de la JSC de les comarques tarragonines, i membre de la Federació del PSC al Camp de Tarragona.

Villamayor i Milà han pres aquesta decisió ells mateixos, però es desconeix si Ivana Martínez no figurarà en la llista socialista per decisió pròpia o del partit.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Arquebisbat nega que la Llar Natalis estigui gestionat per cap ordre religiosa ‘ultracatòlica’

Notícia següent

Begoña Floria no està investigada pel cas de l’AMT

Notícies relacionades