Dimecres, 17 d'abril de 2024
És notícia

El Bartrina obre temporada amb «Rhumans»

Avatar photo

El Teatre Bartrina de Reus es disposa a obrir la temporada de programació de Tardor aquest dissabte amb l’espectacle «Rhumans» i amb una exposició de fotografies de les sis temporades del Fòrum de l’Espectadors, organitzat conjuntament entre el Consorci i la delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

La mostra de fotografies, que ha realitzat el fotògraf Pep Alcañiz (també psciòleg i membre de la Junta Rectora de la Delegació de Tarragona del COP), es podrà veure des del dilluns 8 d’octubre fins al 28 d’octubre. De fet està previst fer la cloenda de la mostra el dia 28, el mateix dia que es farà el primer dels fòrums arran de l’estrena del nou espectacle del TEBAC, «Mesura x mesura», de William Shakespeare.

L’exposició recull l’activitat del Fòrum de l’Espectador, un espai en el qual s’anima al diàleg entre la creació teatral i la disciplina psicològica. La mostra aplega 48 fotografies, 3 de cada fòrum fet al Teatre Bartrina durant els darrers quatre anys, un recull d’imatges dels moments en què el públic va poder parlar amb els actors i directors, en uns diàlegs conduits per Jaume Descarrega, fins ara president de la delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. També intervenen en els debats amb el públic Mariona Prunera i Núria Moragues com a representants del teatre Bartrina i introductores dels fòrums. En aquesta ocasió, l’exposició compta amb el suport del Centre de Lectura i es farà al vestíbul de l’entitat on hi ha una de les entrades al Teatre Bartrina.

Inici de la temporada de Tardor
Aquest dissabte 6 d’octubre el Teatre Bartrina inicia la nova temporada de Tardor amb l’espectacle «Rhumans», de Rhum & Cia, un espectacle de pallassos interpretat per Joan Arqué, Roger Julià, Pep Pascual, Mauro Paganini i Piero Steiner. El muntatge l’ha dirigit Jordi Aspa i començarà a les 20:00 h. Pensat per a públic familiar, el Bartrina ha previst descomptes en el preu de les entrades per als menors de 12 anys.

La següent actuació de la nova temporada de Tardor serà el dissabte 13 d’octubre, a partir de les 21:00 h, amb l’arribada al Bartrina de la programació del Festival Accents i l’actuació del popular grup Obeses, un concert que servirà perquè presentin el seu nou treball «Fills de les estrelles» i que a més s’ha inclòs en la programació commemorativa de Reus Ciutat de la Música 2018.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Mercat de les Idees de joves creadors estarà present diumenge al Rumm Festival

Notícia següent

Detingut un home que va intentar atracar una botiga de Linyola

Notícies relacionades