El 9è Trofeu Carlos Ferran de ciclisme torna al passeig Prim

Avatar photo

Tindrà lloc aquest diumenge, 26 d'agost

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria d’Esports, col·labora en l’organització de la novena edició del trofeu Carlos Ferran, que el Club Ciclista Promoevents organitza aquest diumenge 26 d’agost a partir de les 11:00 h. El passeig Prim és, un any més, l’escenari per on es desenvoluparà a aquesta prova de 65 quilòmetres de recorregut, en què participaran corredors de carretera en les categories Sub 23, Elit, Master 30 i Master 40. Les inscripcions es tanquen aquest dijous 23 d’agost a les 24:00 h.

Tal i com recorda el regidor d’Esports, Jordi Cervera, “aquest trofeu s’ha convertit en un referent de les curses en circuit d’àmbit estatal, tant per la seva organització i gran afluència de públic, com pels premis que es lliuren”. En aquest sentit, el Trofeu Carles Ferran s’ha convertit en una de les principals trobades ciclistes que es realitzen a la ciutat i a les comarques de Tarragona, amb un nombre força important de corredors. Entre els actes paral·lels a la competició, és previst que en finalitzar la prova es faci una sardinada popular per a tots els participants i públic assistent.

Afectacions a la circulació
Pel bon desenvolupament de la competició el dispositiu de la Guàrdia Urbana preveu tallar el trànsit als accessos al passeig Prim i també la prohibició de l’aparcament de vehicles en tot el circuit. Així, es prohibirà l’estacionament a tot el circuit des de les 18:00 h del dia 25 d’agost fins a les 18:00 h del dia 26. El circuit, que recorre el passeig Prim entre la plaça de la Pastoreta i el camí de Riudoms, estarà tancat a la circulació de vehicles entre les 4:00 i les 18:30 h (hora aproximada) del diumenge, des de la plaça de la Pastoreta fins al camí de Riudoms en els dos sentits.

Així mateix, es tallaran els accessos als carrers Mare Molas, Sor Lluïsa Estivill, Alcalde Joan Bertran, Antoni de Bofarull, passeig del Velòdrom, O’Donnell, Aulèstia Pijoan, Baldomer Galofre i Güell i Mercader.

En record del Carles Ferran
La bicicleta ha estat sempre vinculada a la família Ferran. La passió per les bicicletes de Carlos Ferran el va portar, el 22 de gener de 1979, a fundar amb un grup d’amics l’Unió Ciclista Barri Fortuny. Durant 20 anys, el club ha organitzat centenars de curses i ha format més de 500 ciclistes a les seves files. La tasca social del club va arribar fins i tot a organitzar les festes del barri, o l’homenatge a la tercera edat, per a més de 300 jubilats.

És per aquest motiu que, després de tants anys i mitja vida dedicada a la seva passió, aquesta prova esdevé un homenatge pòstum a la seva figura, amb l’ànim de poder mantenir l’alt nivell assolit i repetir aquest trofeu durant molts anys més.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Subvencions atorgades per la Diputació de Tarragona a Roda de Berà

Notícia següent

Culminen les millores i remodelació de la zona verda de la plaça de la Sagrada Família

Notícies relacionades