Dimecres, 29 de maig de 2024
És notícia

Dídac Nadal exigeix a l’equip de govern que revitalitzi el Barri del Port

Avatar photo

El portaveu del PDeCAT torna a portar al ple la greu situació en què es troba la Part Baixa

El Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona defensarà, en el plenari d’aquest dijous, una moció en la qual exigeix a l’equip de govern (PSC-PP) a fixar un calendari per a l’execució de totes les actuacions de millora necessàries per frenar la progressiva degradació que pateix el Barri del Port. “Ja fa més de tres mesos que es va aprovar per unanimitat la moció per millorar la Part Baixa i avui dia encara no hi ha hagut cap mena d’intervenció”, ha manifestat el portaveu del PDeCAT, Dídac Nadal.

“El Barri del Port fa molts anys que pateix nombroses mancances i problemàtiques que, lluny de solucionar-se, s’estan incrementant i esdevenint més greus cada dia”, ha alertat Nadal, que qualifica “d’incomprensible i lamentable” la manca d’intervenció per part de l’equip de govern. “Aquesta absoluta inacció ha provocat que la situació actual de la Part Baixa sigui crítica”, ha afirmat el portaveu del PDeCAT, que ha destacat que calen actuacions urgents per posar fi a la inseguretat que es viu a la zona, a les ocupacions il·legals d’habitatges i a la manca de neteja i manteniment de l’espai públic.

Nadal ha posat d’exemple la greu situació que es viu al carrer d’Orosi on s’ubica un dels immobles ocupats il·legalment. “El veïnat ens alerta que s’ha convertit en un punt de venda de droga on es concentren nombroses toxicòmans”, ha explicat el portaveu del PDeCAT, que també ha recordat la problemàtica davant el gran nombre de solars abandonats i la gran quantitat d’edificis en mal estat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Luar Na lubre presenta aquest divendres a Lleida el seu últim disc “Ribiera Sacra”

Notícia següent

El Mercat de Barris Nord es manté dissabte tot i ser festiu

Notícies relacionades