Per evitar que es detectés el frau, es modificaven els conceptes dels albarans i les factures, on constava la compra d’un producte alimentari tipus gelatina especialment indicat per a persones de la tercera edat ingressats al centre sociosanitari. El fet que durant els últims temps el centre dispensés la gelatina en racions monodosi i no a granel hauria aixecat les primeres sospites del frau. Els Mossos calculen que al llarg de cinc anys el frau es va elevar a 45.000 euros.
Els agents van acabar detenint el cap de cuina, Martí Gas, veí de Xerta, i el comercial de Codina Catering, resident a Lleida, el passat 11 d’octubre. El director de l’Hospital –responsable de la gestió del centre només per sota de la directora general-gerent- va acabar sent detingut a Tortosa el passat 27 d’octubre quan tornava d’un viatge a l’estranger. Tots ells van quedar en llibertat després de declarar en seu policial a l’espera de presentar-se davant l’autoritat judicial. El jutge de Tortosa també ha citat com a investigada en el cas la gerent de Càtering Codina.
Arran de les actuacions policials i judicials, l’Hospital de la Santa Creu, de titularitat municipal i gestionat per la societat Sagessa, va suspendre de feina fa unes setmanes i va obrir sengles procediments disciplinaris al director del centre i el cap de cuina. Els expedients, que es troben encara pendents de resolució, podrien acabar amb l’acomiadament de tots dos.
Una nena de 7 anys va rebre diverses mossegades per part d'un gos que li…
Un canvi d'ubicació per la previsió temporal ha fet que l'espai protagonista de l'acte de…
La comissió de govern va aprovar definitivament el projecte executiu de remodelació del carrer d’Elkano…
El cap de llista del Partit Popular (PP) per Girona a les eleccions al Parlament…
La candidata de Comuns Sumar a presidenta de la Generalitat, Jéssica Albiach, ha proposat aquest…
Un treballador de la neteja de l'Ajuntament de Badalona ha rebut una brutal pallissa per…
Esta web utiliza cookies.