fbpx
Dissabte, 2 de març de 2024
És notícia

Daniel Milà, nomenat nou gerent de l’empresa municipal Espimsa

Avatar photo

Milà és arquitecte tècnic per la Universitat de Girona, amb un grau en Enginyeria de l’edificació per la Universitat Jaume I de Castelló

El consell d’administració de l’Empresa de Serveis i Promocions d’Iniciatives Municipals S.A., ESPIMSA, ha nomenat aquest dimecres Daniel Milà Zaragoza com a nou gerent de l’empresa pública. Milà ha estat seleccionat, d’entre quatre finalistes, després de superar un procés selectiu on s’han valorat els mèrits professionals, un pla estratègic de mercats i mercadets i una entrevista personal tenint en compte les capacitats de lideratge, planificació, organització, supervisió tècnica i logística, comunicació i sensibilització social i mediambiental. Milà és arquitecte tècnic per la Universitat de Girona, amb un grau en Enginyeria de l’edificació per la Universitat Jaume I de Castelló. Després d’exercir, entre d’altres, de construction manager, coordinador de seguretat, director d’obres i project manager al sector privat, el 2010 s’incorpora a l’Oficina de Projectes de l’Ajuntament de Tarragona com a tècnic municipal i, posteriorment, el 2012, com a supervisor municipal, on s’encarrega de supervisar les obres del Mercat Central, així com d’assessorar en el disseny i adaptació a les noves tecnologies dels mercats.

El 2015, Milà s’incorpora a l’empresa municipal ESPIMSA com a supervisor, coordinant les adaptacions de les diferents parades del Mercat Central, donant suport a les implantacions dels plans d’autoprotecció i oferint suport tècnic en els mercats, mercadets i fires. Des de maig de 2018 Dani Milà és el cap de manteniment dels mercats, mercats ambulants i fires d’ESPIMSA i treballa molt vinculat a l’àrea de relació i gestió amb els diferents clients de l’empresa. El president d’ESPIMSA, Dídac Nadal, ha considerat que el nou gerent “no només és una persona que coneix perfectament l’empresa sinó que el pla estratègic sobre mercats i mercadets que va presentar és pràcticament una tesi doctoral. Durant la fase d’entrevistes personals va demostrar que sap llegir les necessitats de l’empresa ja que, més enllà de parlar del Mercat Central, va fixar l’atenció en Bonavista i Torreforta, dos punts que han de ser prioritaris”.

Per la seva banda, després del seu nomenament Milà ha dit que “assumir la gerència d’ESPIMSA és un repte. Tenim molta feina a fer i objectius per assolir. Una de les prioritats ha de ser convertir el mercat ambulant de Bonavista en un centre de referència del sector i solucionar de manera urgent i definitiva la problemàtica dels residus. De la mateixa manera, treballarem per revitalitzar el Mercat de Torreforta i convertir-lo en un eix dinamitzador de la vida social del barri. També al Mercat Central tenim grans fites, com dotar d’ombra, zones verdes i bancs la plaça Corsini, consolidar-lo com un punt neuràlgic de la ciutat i convertir-lo en un referent en matèria de reciclatge i gestió de residus. ESPIMSA ha de defensar els valors de sostenibilitat, integració comercial, responsabilitat i salubritat en el lideratge de mercats, mercadets i fires”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Consell Municipal d’Infants de Tarragona celebra la primera sessió del curs escolar 2019-2020

Notícia següent

L’Ajuntament de Reus expressa el seu condol per la mort de l’exregidor de Cultura Joaquim Sorio

Notícies relacionades