Dimarts, 16 de juliol de 2024
És notícia

Creen 130 places d’aparcament per descongestionar el nucli antic de La Selva

Avatar photo

El projecte dobla els estacionaments gratuits dels ravals de Sant Pere i Sant Rafael i els deixa amb més de 220 places.

Després de gairebé un mes de treballs, prop de 130 noves places d’estacionament s’han incorporat als dos aparcaments municipals de la zona del tomb de muralles de la Selva del Camp, gairebé vuitanta a la zona del Raval de Sant Rafael i més d’una cinquantena al Raval de Sant Pere.

L’actuació municipal preveu ajudar a resoldre així el dèficit d’aparcaments que pateixen els veïns del nucli antic, a més de descongestionar la zona del Raval de Sant Rafael, actualment saturada de vehicles al carrer. Per aquesta raó, els treballs van començar per donar continuitat a l’estacionament de l’Hort del Tàrrech, fins ara amb gairebé una cinquantena de places i que a partir d’aquest cap de setmana veurà ampliada la seva superfície més del doble, a més de disposar d’un nou accés al carrer de les Monges.

La segona actuació ha consistit en doblar la superfície de l’aparcament del Raval de Sant Pere, que passa de les quaranta-sis places fins al centenar i ara arriba fins al carrer Pie i Faidella, des d’on s’ha obert un nou accés cap al carrer de les Eres. L’obra ha obligat a suprimir la zona d’oci per a gossos que hi havia en aquest punt, tot i que aquest servei es reubicarà properament en un nou espai municipal proper

Els treballs que s’han realitzat en ambdues parcel·les han consistit en una neteja, anivellat i compactació del terreny, a sobre del qual s’hi ha realitzat un tractament amb reg asfàltic. A més, disposen de nova il·luminació per garantir la sensació de seguretat dels usuaris.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

20 + one =

Notícia anterior

Nou robatori d’aspersors, 500 peces, a una finca del Camí de la Mariola

Notícia següent

La Paeria vol “dignificar” les Basses i recuperar-la com a parc públic

Notícies relacionades