Pel que fa als preus, explica que els 8 o 10 cèntims que es paguen actualment de mitjana per unitat “són una mica justos per la feina que porta el calçot” i que moure’s en una forquilla d’entre 10 i 12 cèntims seria un preu òptim. Aquí, tot i reconèixer que “el pagès sempre es queixa del preu”, recorda que l’any passat, per exemple, alguns calçots es van arribar a pagar a tres o quatre cèntims.
Per últim, Pañella destaca que Gavà també s’ha volgut sumar a “la moda del calçot” organitzant aquest dissabte la segona edició del Tast de Calçots a la plaça Major, una cita amb degustacions i concursos, entre d’altres activitats, que volen repetir en anys pròxims per promocionar, com ja es fa amb l’espàrrec, un producte de qualitat i proximitat i, alhora, posar en valor la feina dels pagesos locals.
Els ajuntaments de Tarragona i Reus, entre altres municipis del Camp de Tarragona, s'estan preparant per presentar diversos projectes a…
Durant les vacances d'estiu, l'Ajuntament de Constantí, amb la col·laboració de l’AMPA de l’escola Centcelles, manté obert el servei de…
El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís d'observació d’acumulació de pluja a la comarca de la Selva, després…
Amb profunda tristesa, l’Institut Martí Franquès de Tarragona ha comunicat la pèrdua del seu estimat professor de llengua castellana, José…
La diputada popular Cayetana Álvarez de Toledo, candidata per Barcelona a les eleccions generals del 2019, s'incorporarà al nou Comitè…
El matí d’aquest dissabte ha estat especialment intens per als Bombers de la Generalitat, que han dut a terme fins…
Esta web utiliza cookies.