Pel que fa als preus, explica que els 8 o 10 cèntims que es paguen actualment de mitjana per unitat “són una mica justos per la feina que porta el calçot” i que moure’s en una forquilla d’entre 10 i 12 cèntims seria un preu òptim. Aquí, tot i reconèixer que “el pagès sempre es queixa del preu”, recorda que l’any passat, per exemple, alguns calçots es van arribar a pagar a tres o quatre cèntims.
Per últim, Pañella destaca que Gavà també s’ha volgut sumar a “la moda del calçot” organitzant aquest dissabte la segona edició del Tast de Calçots a la plaça Major, una cita amb degustacions i concursos, entre d’altres activitats, que volen repetir en anys pròxims per promocionar, com ja es fa amb l’espàrrec, un producte de qualitat i proximitat i, alhora, posar en valor la feina dels pagesos locals.
Una persona ha mort aquest diumenge en una cursa de motos al Circuit de Calafat,…
Les eleccions han començat marcades per les incidències a la xarxa de Rodalies. Un fet…
La participació en les eleccions al Parlament de Catalunya d'aquest diumenge a les 13 h, és…
Els Mossos d’Esquadra han detingut un home aquest diumenge que n’hauria disparat un altre a…
El malestar és compartit entre els usuaris de les línies de Rodalies que van o…
Els comicis d'aquest 12 de maig, ara mateix, estan marcats per una participació més alta…
Esta web utiliza cookies.