Dimecres, 17 de juliol de 2024
És notícia

Comprar a l’Arboç tindrà premi durant el mes de juny

Avatar photo

Comencen les campanyes comercials a l’Arboç

El municipi de l’Arboç torna a participar, com a municipi adherit, a la 8a Campanya Comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir”, juntament amb 36 poblacions beneficiàries del Pla de Barris impulsat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Simultàniament, es realitzarà una campanya comercial paral·lela “Compra a l’Arboç”, del 4 al 29 de juny, als comerços de la resta del municipi.

Ambdues campanyes estan promogudes per l’Ajuntament de l’Arboç i son gratuïtes, és a dir, que no suposaran cap cost econòmic pels comerciants participants.

Durant els dies de la campanya, les persones que realitzin una compra a qualsevol dels més de 70 establiments de venda al detall tant del nucli antic de l’Arboç com de la resta de la vila obtindran una butlleta participativa que hauran d’omplir i dipositar en una urna al mateix establiment per poder optar al sorteig dels premis. Tots els establiments adherits estaran convenientment identificats amb un cartell promocional.

El sorteig dels premis tindrà lloc en directe als estudis de Ràdio l’Arboç el proper 5 de juliol. En la campanya comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir” s’atorgaran interessants experiències turístiques, com nits d’hotel, estades gastronòmiques, etc., aportats per cadascun dels municipis participants. En la campanya comercial “Compra a l’Arboç” per als comerços de la resta de la vila, es sortejarà una nit al complex Termes de Montbrió i altres productes turístics i estàncies de cap de setmana. Ambdues campanyes inclouen també un premi per al comerç que hagi segellat la butlleta guanyadora amb el 1r premi.

La 8a Campanya Comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir” és cofinançada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, a través de la Llei de Barris, i per l’Ajuntament de l’Arboç. Per la seva banda, la campanya comercial “Compra a l’Arboç” es finançada per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 × 4 =

Notícia anterior

Coma-ruga acull un miler d’infants en la Trobada Juguem Junts

Notícia següent

Ivan Faccia: “La política municipal: l’últim baluard”

Notícies relacionades