Diumenge, 26 de maig de 2024
És notícia

Comencen les obres de la passera sobre el barranc del Regueral de Cambrils

Avatar photo

El nou pas uneix els carrers Monestir de Scala Dei i Cristòfor Colom, donant continuïtat a la trama urbana

Ja estan en marxa les obres de la passeraper vehicles i vianants del barranc del Regueral de Cambrils. Els treballs, adjudicats a l’empresa REGIMOVI SL per un import de 106.358,64 euros (amb IVA inclòs), consistiran en la construcció d’una calçada de 9 metres d’ample i unes voreres de 2,2 metres.

Aquest pas unirà els carrers Monestir de Scala Dei i Cristòfor Colom, donant continuïtat a la trama urbana, que s’interrompia sobtadament en aquest punt. La barrera que suposava aquest barranc canalitzat obligava al veïnat a anar a passar pel carrer Monestir de Poblet, carregant aquesta via de vehicles i vianants. L’actuació respon a una demanda del veïnat per millorar la mobilitat i escurçar la distància entre aquest barri i el centre del municipi.

Les obres es van iniciar el passat 20 de setembre amb els treballs previs i el tall i demolició dels trams de mur i solera de formigó on anirà situada la passera. Els treballs continuen amb la construcció d’una base de fons d’obra, la col•locació de 14 calaixos de formigó prefabricat de 2 metres d’alçada per 8 metres d’amplada, els acabats amb panot a les voreres, l’asfaltat de la calçada i la instal•lació d’una barana metàl•lica.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El projecte definitiu de la Tabacalera es coneixerà a finals d’any

Notícia següent

Els Bombers de Barcelona han fet una seixantena de sortides per la intensa pluja

Notícies relacionades