Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

Comença la venda de castanyes per Tots Sants als carrers de la ciutat

Avatar photo

S’instal·len una dotzena de punts de venda de flors davant del cementiri

Aquest dimarts, 24 d’octubre, comença la tradicional venda de castanyes amb motiu de la festivitat de Tots Sants. Enguany seran 19 parades, repartides pel centre de la ciutat i els barris, i que estaran operatives fins al dijous 2 de novembre.

Totes les parades, que tindran una dimensió màxima de 10 metres quadrats, seran ocupades per alumnes de centres educatius de la ciutat i associacions i entitats sense ànim de lucre i clubs esportius.

La majoria de les parades es troben distribuïdes pels carrers del centre de la ciutat, a més d’una al barri de Sant Pere i Sant Pau i una altra a la Vall de l’Arrabassada. Inicialment s’havien previst 55 ubicacions però finalment s’han autoritzat les 19 sol·licituds presentades.

D’altra banda, aquesta setmana també s’han instal·lat 12 parades de venda de flors amb motiu de la festivitat de Tots Sants a l’esplanada de davant del cementiri. Les parades estaran ubicades fins al dijous 2 de novembre.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Condemnat a 12 anys de presó el conductor de l’Alt Urgell que es va accidentar intencionadament per matar la seva exparella

Notícia següent

El bloqueig econòmic al Govern afecta 31 MEUR destinats al sector agrari i fa perillar el cofinançament comunitari dels ajuts

Notícies relacionades