fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

Ciutadans (Cs) Cambrils sol·licita que es permeti l’accés de cans a l’Ajuntament

Avatar photo

Patricia de Miguel (Cs) denuncia que "els animals extraviats són acollits de forma temporal per la Policia Local i l'accés de les seves dependències és a través de la porta principal de l'Ajuntament que prohibeix expressament l'entrada d'animals"

El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Cambrils ha presentat una instància per sol·licitar que es revisin les ordenances municipals amb el fi de donar accés als cans al Consistori. La regidora de la formació taronja, Patricia de Miguel, ha explicat que “actualment existeix una problemàtica amb els gossos extraviats o abandonats” perquè “és la Policia Local qui els acull de forma temporal i l’accés a les seves dependències és a través de la porta principal del Consistori que prohibeix expressament l’entrada d’animals”.

Tanmateix, De Miguel ha explicat que “són molts els veïns que realitzen les seves gestions amb l’Administració aprofitant el passeig de la seva mascota” i “actualment l’Ajuntament prohibeix l’entrada de cans sense habilitar una zona alternativa on poder deixar-los de forma segura”.

Finalment, la regidora de Cs ha volgut recordar que “cada dia són més els establiments privats que permeten l’accés a les mascotes. Existeixen fins i tot ajuntaments que, fent un pas important en els drets dels animals, han permès l’accés d’aquests als transports públics com a autobusos urbans”. Per això, ha considerat que “l’Ajuntament de Cambrils ha de fer un pas endavant per facilitar la convivència entre els veïns i les seves mascotes”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Queixes entre els veïns del barri del Port per la deixadesa al carrer Rebolledo

Notícia següent

Els patis de les escoles bressol municipals seran jardins pedagògics i sensorials

Notícies relacionades