fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació

Avatar photo

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, ha recolzat des del primer moment la materialització de l’acord

Imatge de la consellera Teresa Jordà amb els dos presidents, Magí Baltà de Cellers Domenys a la dreta i Jordi Castellví de Celler Masroig a l’esquerra. Foto: Cedida

Celler Masroig i Cellers Domenys, ambdues empreses del sector vitivinícola català, van signar un important acord de cooperació el passat divendres 19 de juliol a la seu que el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya té a Barcelona. L’acte de signatura del document que ratifica l’acord de cooperació el va presidir la mateixa consellera, Teresa Jordà, amb presència dels dos respectius presidents, Magí Baltà per part de Cellers Domenys i Jordi Castellví de Celler Masroig. Amb aquest acte formal a la seu del Departament i amb presència de la consellera, “es vol mostrar la importància que el Govern de la Generalitat dóna a iniciatives tan innovadores com aquesta, que ajuden al món agrari català a enfrontarse en millors condicions als reptes que vénen, també pretenen millorar les condicions dels pagesos socis cooperatius”, va manifestar la consellera Jordà.
“L’acord de cooperació entre Cellers Domenys i Celler Masroig vol aprofitar les sinergies existents entre ambdues empreses per tal de donar un impuls al sector vitivinícola en el qual els dos cellers participen”, puntualitzava Jordi Castellví, president de Celler Masroig. Els objectius amb els quals aquesta col·laboració vol treballar són plurals i agafen diversos àmbits de la gestió, tot i que un dels principals camps d’acció ha de ser incrementar la venda i comercialització, per tal de facilitar l’accés dels consumidors –nacionals i/o internacionals– als seus productes.
Amb aquest acord, segons Magí Baltà, president de Cellers Domenys, “es posa en relleu la possibilitat real que hi ha de sumar i compartir esforços, coneixements i experiències entre els professionals de diferents comarques del territori que, al final, ens ajuden a millorar a tots, aquesta és la nostra intenció”. De fet, amb la nova col·laboració entre Cellers Domenys i Celler Masroig, s’actua de manera coordinada i conjunta al sector vitivinícola de 4 comarques tarragonines (Baix Penedès, Conca de Barberà, Alt Camp i Priorat) i amb 5 Denominacions d’Origen (Montsant, Penedès, Conca de Barberà, Catalunya i Cava).
L’acord entrarà en funcionament en els pròxims mesos i tindrà una vigència de cinc anys. Magí Baltà deia “hem trigat temps per fer un bon acord i finalment ja el tenim, però avui –el dia de la signatura– no és el final d’un camí o d’un procés sinó el començament d’un gran projecte”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Quinze delegacions i vuit presidències de comissions complementen el cartipàs del Govern de la Diputació

Notícia següent

La Policia de l´Arboç reanima amb el DEA un conductor en parada cardiorespiratòria

Notícies relacionades