Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Carles Porta i Isaki Lacuesta, protagonistes de la 17a Setmana de la Comunicació de la UdL

Avatar photo

Es farà per primer cop de manera online a causa de la crisi de la COVID-19

Cartell i Programa de la 17a Setmana de la Comunicació de la Udl “Llums, Càmera, Realitat!”. SETMANA COMUNICACIÓ UDL.

La 17a Setmana de la Comunicació de la UdL es durà a terme entre els dies 20 i 23 d’abril a través de la xarxa, a causa de la crisi sanitària de la COVID-19. L’alumnat de 3r curs del grau en Comunicació i Periodisme Audiovisuals de la Universitat de Lleida, organitzadors de la Setmana de la Comunicació, han optat per traslladar el format que fins ara havia estat sempre presencial a un format en línia. Aquest any la temàtica girarà amb relació a la creació de continguts gràfics i audiovisuals basats en fets reals sota el títol Llums, Càmera, Realitat!.

Les participacions dels diferents ponents es podran veure en directe mitjançant la plataforma Twitch, en què, un cop finalitzades les seves intervencions, es podran fer preguntes als conferenciants, i, posteriorment, es penjaran íntegrament al canal de la Setmana de la Comunicació de Youtube.

La Setmana de la Comunicació s’iniciarà el dia 20 d’abril, amb la participació del periodista, director i escriptor Carles Porta a les 16.00 hores i del cineasta i educador Emilio Martí a les 18.00 hores. El dia 21 hi participaran Álvaro Ortíz i Alfonso Zapico, autors de novel·la gràfica, a les 16.00 hores i, a les 18.00 hores, li tocarà el torn a la cineasta Lucía Alemany. El dia 22 comptaran amb la realitzadora de documentals Carolina Astudillo, a les 16.00 hores i, a les 18.00 hores, tancarà les intervencions el cineasta Isaki Lacuesta.

Les jornades es tancaran el dia 23 d’abril amb una clausura virtual que s’anunciarà pròximament a través dels canals de la Setmana de la Comunicació de la UdL, les xarxes socials i el blog.

Us deixem amb el cartell i el programa:

Cartell de la 17a Setmana de la Comunicació de la Udl “Llums, Càmera, Realitat!”. SETMANA COMUNICACIÓ UDL.
Programa de la 17a Setmana de la Comunicació de la Udl “Llums, Càmera, Realitat!”. SETMANA COMUNICACIÓ UDL.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Urbana denuncia 116 persones a Lleida per saltar-se el confinament

Notícia següent

La ciutadania de Sitges podrà participar en l’audiència pública telemàtica d’aquest dijous sobre el coronavirus

Notícies relacionades