Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Caos circulatori per les obres al pont sobre el Francolí de Tarragona

Avatar photo

El Ministeri de Foment, que arranja les juntes de l'estructura, mantindrà l'accés tancat entre avui i el 10 de novembre però mantindrà un carril de sortida

L’accés d’entrada a Tarragona per l’Avinguda Ramón i Cajal queda tallada al trànsit entre avui, dilluns dia 6 i  el proper divendres dia 10 de novembre. La Unitat de Carreteres del Ministeri de Foment va anunciar que si les condicions climatològiques ho permetien, es procediria a efectuar treballs de reparació de les juntes de l’estructura del pont de la N-340a sobre el riu Francolí en l’esmentada via. Això ha obligat a tallar els carrils d’entrada des de les sis de la matinada de dilluns vinent i la una del migdia del divendres següent.

Segons Foment, per a la sortida de la ciutat sempre quedarà un carril habilitat. Aquesta situació obliga a concentrar l’entrada a Tarragona des del sud per l’Avinguda de Roma. Un accés que s’ha indicat mitjançant la senyalització d’obres.

Això no obstant, aquesta circumstància ha provocat que hi hagi hagut cues durant el dia d’avui en aquesta zona, provocant que en alguns moments del dia, s’hagi establert una mica de caos circulatori.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Els Bombers fan 37 actuacions per les incidències per fortes ventades

Notícia següent

Puigdemont compareixerà davant del jutge el 17 de novembre

Notícies relacionades