fbpx

Barcelona implanta noves línies de bus

Avatar photo

S'incorporaràn les línies D40, la V5, la V29 i la V31

El proper 13 de novembre de 2017 la Nova Xarxa de Bus s’ampliarà amb la incorporació de quatre línies més: la D40, la V5, la V29 i la V31. Amb aquestes noves línies la xarxa ja comptarà amb un total de 20 línies de les 28 línies que composaran la xarxa d’altes prestacions un cop finalitzat el desplegament.

La millora del transport públic en superfície, mitjançant una xarxa de bus més ràpida, connectada i eficient és una millora substancial de la mobilitat sostenible i la qualitat de vida de la ciutadania.

La nova xarxa reduïrà el temps d’espera amb una freqüència de pas d’entre 5 i 8 minuts, i de viatge, més regularitat i fiabilitat de servei, oferirà una major connectivitat ja que el 90% dels desplaçaments a qualsevol punt de la ciutat es poden realitzar amb un màxim d’un intercanvi.

Garanteixen una xarxa més sostenible i eficient, tant en termes ambientals com econòmics, i són més fàcils d’utilitzar ja que la racionalització de les línies i les actuacions complementaries permeten, en conjunt, fer més fàcil i efectiu l’ús de la xarxa com a mitjà de transport dins la ciutat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Lleida surt al carrer a reclamar la llibertat dels presos

Notícia següent

El nadó mort presumptement a mans d’un home de 26 anys presentava signes d’agressió sexual

Notícies relacionades