fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

Ballesteros felicita al rector de la URV pel reconeixement a la universitat per estar entre les 5 millors de l’estat

Avatar photo

L’alcalde de Tarragona assegura sentir-se “molt orgullós de la nostra Universitat”

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, valora molt satisfactòriament el reconeixement que l’U Ranking ha fet sobre el Sistema Universitari Espanyol. Aquest informe situa a la Universitat Rovira i Virgili entre les 5 millors universitats de tot l’Estat i la millor en els graus de Llengua Anglesa i Química. “Com qualsevol fita important que s’assoleix, la vostra és el resultat d’una bona planificació curricular i d’haver concretat uns objectius d’excel·lència clars, ben definits, compartits per tota la comunitat docent de la URV i pensats per satisfer la demanda que generen els sectors econòmics capdavanters del nostre territori”, destaca l’alcalde Ballesteros a la carta de felicitació que ha enviat al rector, Josep Anton Ferré.

L’alcalde de Tarragona afegeix a la carta que “sempre he reivindicat la importància que té la nostra universitat com a motor de desenvolupament i de posada en valor del territori. Avui, més que mai, la innovació i la recerca constitueixen la base del desenvolupament econòmic i també humà de les regions, a la vegada que són la millor eina per competir en un món global”.

Finalment, l’alcalde assegura sentir-se “orgullós de la nostra Universitat i t’encoratjo a continuar en aquesta línia de treball iniciada el maig del 2014 quan vas accedir a la teva responsabilitat”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La CUP proposa crear horts urbans a Calafell

Notícia següent

Tarragona, a favor de l’arribada de les persones refugiades

Notícies relacionades