l’La VI Enramada de l’Arboç serà el proper divendres 26 i dissabte 27 d’octubre. Una mostra plenament consolidada després del gran èxit d’assistència de participants i la gran acceptació entre els forners, restauradors, productors i les bodegues participants en anteriors edicions. Aquesta edició arriba destacant pel gran nombre d’activitats relacionades amb la coca enramada que es duran a terme durant les dues jornades. Com l’espectacular maridatge de vins i caves del Celler 10 d’abril amb formatges de Marvall del Vendrell i de Xerigots de Vilafranca del Penedès.
Cal destacar que aquesta serà l’edició amb un major nombre d’estands de forners que ens deleitaran amb les seves coques enramades. I també ha augmentat el nombre d’estands de bodegues i cooperatives ideals per acompanyar aquest preuat àpat amb un bon vi.
Properament anunciarem el nom del personatge sorpresa del món gastronòmic penedesenc que acompanyarà a tots els arbocencs divendres 26 d’octubre en la inauguració de la sisena edició de l’Enramada.
Des del Consistori arbocenc la Mostra de l’Enramada és una bona eina per a la promoció i dinamització econòmica del municipi. Amb aquest objectiu s’aposta per la plena consolidació d’aquest esdeveniment en el calendari festiu arbocenc i com un referent de la gastronomia penedesenca.
Vilanova i la Geltrú activarà un ampli dispositiu per garantir que la nit de Sant Joan es pugui celebrar amb…
L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, i la regidora de Cultura i Promoció de la Ciutat, Pilar Bosch, van rebre ahir…
Els operaris de les brigades municipals i de les empreses concessionàries dels diferents serveis municipals treballen aquesta setmana de forma…
Més del 80% de les Escoles Bressol Municipals de Lleida disposen ja d’algun sistema de climatització per dotar d’un major…
Una jove ha perdut la vida en un tràgic accident ocorregut a l'estació ferroviària d'Albeniz, a la província d'Àlaba, després…
Més de 230 dels ens locals de la demarcació de Lleida ja utilitzen el servei de creació i gestió de…
Esta web utiliza cookies.