Arrenca l’edició “més gran i més plural” del Fòrum Gastronòmic a Girona
Aquest diumenge ha arrencat a Girona una nova edició del Fòrum Gastronòmic. Aquesta és la sisena vegada que la fira s’instal·la a la ciutat i és també la que ha batut tots els rècords, tant en nombre d’expositors – més de 250 empreses – com en superfície. De fet, per poder encabir tota aquesta demanda s’ha ampliat un 30% l’espai disponible. El director del Fòrum Gastronòmic, Pep Palau, diu que s’ha convertit en “una cita imprescindible” i valora la “pluralitat d’actors” que es donen cita a la fira. “Aquí es troben els grans cuiners amb les empreses, però també els pagesos i petits productors”, comenta. A la cita d’aquest any no hi faltaran els grans cuiners que faran demostracions i explicaran quines són les tendències de cara al 2018. El primer i un dels més esperats, aquest diumenge: Joan Roca. Abans, es viurà un dels moments més emotius del Fòrum amb l’homenatge al músic i gastrònom mort fa prop d’un any, Pere Tàpies.
La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.