Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

Alliberen una dona víctima d’explotació sexual a Lloret i detenen la seva parella

La va obligar a exercir la prostitució amb contínues pallisses i amenaces de mort durant deu anys

La Policia Nacional ha alliberat una dona víctima d’explotació sexual a Lloret de Mar i ha detingut la seva parella, que l’obligava a exercir la prostitució a la localitat i també a Blanes. Ho feia en clubs i també a la carretera. Durant deu anys, l’home, que es quedava amb els guanys, controlava tots els seus moviments i li prohibia moure’s si no era amb ell. No podia tenir telèfon mòbil ni relacionar-se amb altres persones. La víctima també patia contínues pallisses i amenaces de mort. Utilitzava la filla menor d’ambdós per fer-li xantatge. En una ocasió la va estrangular fins al punt que la dona no podia menjar ni parlar. Víctima i detingut són de nacionalitat romana.
El detingut feia xantatge emocional a la víctima amenaçant-la amb no tornar a veure la filla, de quatre anys, que vivia a Romania amb els avis paterns.

Els investigadors van tenir coneixement de tota aquesta situació a principis de la setmana passada, i tres dies més tard van detenir l’home. Com que en aquesta investigació també hi havia un presumpte delicte de violència contra la dona, la Policia Nacional va informar els Mossos d’Esquadra.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Barcelona Districte Cultural reprograma 60 funcions anul·lades a la primavera

Notícia següent

El Govern prendrà mesures contra les famílies que no portin els infants a l’escola

Notícies relacionades