Diumenge, 14 de juliol de 2024
És notícia

Afectacions al servei d’autobusos de TMB de Collserola per la presència de neu

Avatar photo

La resta de la xarxa d'autobusos i la xarxa de metro funcionen amb normalitat

La neu caiguda aquesta matinada i les baixes temperatures estan produint afectacions a la xarxa viària de la part alta de Barcelona, cosa que motiva algunes restriccions en el servei d’autobusos de TMB.

A primera hora del matí, l’estat dels recorreguts a les zones de Vallvidrera, Tibidabo i les Planes ha fet que no comencessin a prestar servei les línies de Bus del Barri 111, 118 i 128, més la 102, mentre que les línies V3, 119, 127,130, 150 i 185 estan circulant amb limitacions, per la impossibilitat d’arribar als punts més alts dels itineraris a Can Caralleu, la Teixonera, Roquetes, la muntanya de Montjuïc i la part alta de Sant Genís.

La resta de la xarxa d’autobusos (nova xarxa, convencionals i de proximitat) funciona amb normalitat, així com la xarxa de metro. Com a mesura de prevenció davant la possible formació de gel, s’ha escampat sal als accessos de les estacions situades en cotes altes. En aplicació dels protocols interns per a situacions de neu, s’han pres mesures per assegurar el bon funcionament de les instal·lacions tècniques situades a cel obert, en coordinació amb els ajuntaments.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

one × 1 =

Notícia anterior

El CF Reus s’adhereix a la candidatura «Reus, Ciutat Europea de l’Esport 2019»

Notícia següent

Instal·len controls de velocitat a l’Avinguda Estanislau Figueres

Notícies relacionades