Últimes funcions del Circ Raluy Legacy a Tortosa amb l’espectacle TODO (LO)CURA

Foto: @AnnaLofi

Aquest passat 15 d’abril, el Circ Raluy Legacy, després de l’èxit a la gira per la Comunitat Valenciana, ha tornat a Tortosa per a presentar el seu nou espectacle ple d’humor i optimisme.

TODO (LO)CURA és el nom de la nova producció de la companyia, que s’està presentant en Tortosa del 15 al 24 d’abril al Recinte Firal Remolins.

“A TODO (LO) CURA trobareu un espectacle ple d’humor, d’alegria i de l’optimisme que tant necessitem en aquests temps, sense oblidar els números de risc de gran espectacularitat, la màgia i alguna sorpresa. Us convidem a veure l’última bogeria del Circ Raluy Legacy”, comenta Louisa Raluy, codirectora del circ.

L’espectacle compta amb actuacions úniques i exclusives. La presentació exclusiva de Plexi, una troupe d’acròbates internacionals de Colòmbia, l’Argentina i Espanya que ens presenten un número de risc amb gran impacte visual. Rodrigo Tolzen, el reconegut i premiat mag xilè, ens farà creure de nou en la màgia. Dimitri, un perfecte showman que, en el paper de presentador improvisat, aporta humor i ironia a l’espectacle. Les germanes Kerry i Louisa Raluy fent un número únic en el món i ple de risc.

“TODO (LO) CURA va ser creat íntegrament durant la pandèmia, escoltant les necessitats del nostre entorn i construint un dels espectacles més complicats, però alhora, més encertats de la trajectòria de la família Raluy.” Comenta Kerry Raluy, codirectora del Circ Raluy Legacy.

TODO (LO)CURA ofereix l’essència de la família Raluy, que no és una altra que la del més pur circ dels anys 30. Llums, so, coreografies úniques, l’avantguardisme més actual i l’últim en tecnologia fan que TOT (EL) CURA s’hagi convertit en l’espectacle del moment.

Continuant amb la idea de facilitar l’accés a la cultura, la companyia posa en marxa la iniciativa “Happy-Friday” amb un 50% de descompte per famílies nombroses, monoparentals, discapacitats, carnet jove i jubilats per tots els divendres.

A més, perquè no podia ser d’una altra manera, el nou espectacle s’ha dissenyat seguint les més estrictes mesures de seguretat sanitària, ja que la salut dels assistents i dels artistes és una prioritat per a la família. Es tracta d’un espectacle d’una hora i mitja, sense descans, per a evitar el contacte entre el públic. Tot l’equip del circ porta màscara i ha estat format en els protocols que cal aplicar. Després de cada funció s’higienitzen les graderies i les zones comuns.

Les entrades es poden comprar a www.circoraluy.com i a la taquilla del circ.