Tretze restaurants se sumen a la 30a edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra de l’Ampolla

Les jornades, que tindran lloc del 8 al 23 de maig, promocionaran el consum d’aquest mol·lusc a través de menús gastronòmics

Cartell de les Jornades de l'Ostra de l'AmpollaFoto: Ajuntament de l'Ampolla

Un total de tretze restaurats de l’Ampolla tornen a treballar plegats per oferir, un any més, diferents menús gastronòmics on l’ostra serà la principal protagonista. La 30a edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra de l’Ampolla tindrà lloc del 8 al 23 de maig i inclourà menús a un preu únic de 35 euros.

Els restaurants participants oferiran propostes culinàries per mostrar elventall de sabors que ofereix aquest producte propi de la costa del Deltade l’Ebre i es maridaran amb vins de la DO Terra Alta i altres productes locals i de qualitat com l’arròs, la tonyina o l’anguila.

Els establiments que s’han sumat a la iniciativa són el Bama Restaurant-BeachClub, Botavara, Can Piñana, Casa David, Casa Llambrich-Juani, Club Nàutic-Casa Montero, La Barraca, La Roca Plana, Lo Goleró, Nova Devimar, Perales, Sol i Taperia Lo Típic.