Tortosa inicia una operació de repintat de la senyalització viària a diversos punts de la ciutat

Les tasques començaran a la ronda Docs i s'allargaran diverses setmanes, durant les quals es poden produir algunes restriccions temporals de trànsit

Dilluns, 15 de novembre, l’Ajuntament de Tortosa posa en marxa una operació de repintat de la senyalització viària, que s’estendrà a diversos barris de la ciutat al llarg de les setmanes posteriors.

Els treballs permetran renovar la pintura en més de 160 passos de vianants, i també preveuen la renovació de la senyalització a diversos carrils bici, així com la senyalització de nous aparcaments per a motos.

L’actuació arrancarà al carrer ronda Docs i posteriorment continuarà de manera esglaonada en altres carrers del centre, Temple, Ferreries, Sant Llàtzer, la Simpàtica i Sant Josep de la Muntanya.

Les tasques de repintat comportaran la restricció temporal de trànsit a les zones on s’efectuen els treballs. La Policia Local de Tortosa regularà el trànsit i establirà els desviaments necessaris per fer compatibles la circulació de les persones i vehicles amb l’actuació de pintura.