Tortosa presenta les activitats de l’Estiu Jove i el primer certamen de ‘La Tarda dels Talents’

També es presenten les bases de la nova edició de l'Ebre Musik ciutat de Tortosa 2018

L’edifici jove ‘Lo Carrilet’ ja té a punt diverses activitats incloses a l’Estiu Jove 2018 que s’han dividit en quatre disciplines: cultura i arts, esports i natura, oci, i tecnologia. La regidora de Joventut, Cristina Girón, acompanyada de tècnics de l’àrea han presentat l’agenda dels pròxims mesos així com la creació del primer certamen de ‘La Tarda dels Talents’.

Serà un concurs de talents gratuït, adreçat a joves d’entre 15 i 35 anys de qualsevol municipi de la comarca del Baix Ebre. En aquesta edició competiran les modalitats: cançó karaoke, màgia, humorista, i dansa. Les inscripcions es poden fer arribar fins al 30 de juny, quan es seleccionaran 12 semifinalistes que s’enfrontaran de dos en dos, un divendres assignat entre el 13 de juliol i el 17 d’agost a la ‘Terrasseta de l’Edifici Jove lo Carrilet’. Divendres 24 d’agost es farà la final del certament a la plaça del Carrilet. El guanyador rebrà un únic premi de 150 euros.

D’altra banda, durant els mesos de juliol i agost, es faran diverses activitats a l’Edifici Jove ‘Lo Carrilet’, com tastets de ball contemporani, defensa femenina, excursions, jocs de rol, curtmetratges o impressió en 3D. Totes les activitats estan adreçades a joves d’entre 15 i 35 anys. La majoria són gratuïtes però hi ha algunes activitats que pel seu cost tindran un cost de 2 o 7 euros.

La regidora Cristina Girón també ha explicat que s’han presentat les bases de la nova edició de l’Ebre Musik ciutat de Tortosa 2018, on podran participar tots els grups musicals que algun dels seus components sigui resident a les Terres de l’Ebre. La butllet d’inscripció es pot presentar fins al 30 de juny. Enguany, les dos bandes finalistes rebran 500 euros com a gratificació econòmica i la guanyadora 700 euros. Les dos bandes finalistes actuaran dissabte 25 d’agost, dia del pregó de Festes, i la banda guanyadora ho farà com a teloner d’alguna formació musical de renom en el marc de les Festes de la Cinta 2018.