Renfe modifica els horaris entre Tortosa i Tarragona per les obres del Corredor Mediterrani

El servei s’interromprà a Vandellòs el cap de setmana del 25 i 26 de novembre i s’establirà un servei alternatiu per carretera

L’operadora Renfe modificarà, a partir del 2 de novembre, els horaris dels trens regionals, de rodalies i de llarga distància que circulen pel tram ferroviari Tortosa-Tarragona per obres en el Corredor del Mediterrani. Aquest dia està previst que Adif comenci actuacions al tram entre Vandellòs i la bifurcació de Calafat per adaptar la infraestructura actual al nou traçat de la línia. Els treballs consistiran principalment en la construcció d’una nova variant en via doble entre aquestes dues instal·lacions, la modificació del traçat de la plataforma a l’actual estació de Vandellòs i l’enllaç de les dues vies generals entre l’estació de l’Ametlla i la nova estació de l’Hospitalet de l’Infant. Aquesta actuació comportarà una limitació temporal de la capacitat de la infraestructura a l’estació de Vandellòs, on no es podran realitzar creuaments de trens.
Les modificacions dels temps de viatge afectaran els trens regionals de l’R16, de les línies RT1 i RT2 de rodalies del Camp de Tarragona i dels serveis de llarga distància.

Per simplificar aquests canvis i no afectar la resta de línies de Rodalies de Catalunya, les variacions es generaran sobre l’horari de sortida i arribada de Tortosa en el cas de l’R16.

A més, les necessitats de l’obra obligaran a interrompre el servei a Vandellòs (Baix Camp) el cap de setmana del 25 i 26 de novembre, per la qual cosa s’establirà un servei alternatiu per carretera.