L’Ajuntament de Tortosa guanya el Segell Infoparticipa

El Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la UAB com a reconeixement a les bones pràctiques

Aquest dimecres 25 d’abril, el tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies, Emili Lehmann, ha recollit en representació de l’Ajuntament de Tortosa el Segell Infoparticipa, que lliura el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB. El Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la UAB com a reconeixement a les bones pràctiques que es posen de manifest als webs de les administracions públiques locals, ajuntaments, consells comarcals i, per primer cop, diputacions. L’Ajuntament de Tortosa el rep consecutivament des de l’any 2014.

L’acte, que s’ha fet al Rectorat de la UAB, ha comptat amb la conferència “El repte de la transparència”, a càrrec de Manuel Villoria, catedràtic del Departament de Dret Públic i Ciència Política de la Universitat Rei Joan Carles i expert en transparència i corrupció política.

A l’acte, també hi han intervingut la rectora de la UAB, Margarita Arboix; Amparo Moreno, professora de periodisme i directora del LPCCP; Miguel Ángel Gimeno Jubero, director de l’Oficina Antifrau de Catalunya; Jordi Foz, secretari de Transparència i Govern Obert de la Generalitat; i Virginia Luzón, vicerectora de Comunicació i de Promoció de la UAB.