L’1 de maig arriba la XIX Cursa Popular i XV Caminada Ciutat de Tortosa

Aquesta activitat esportiva s'emmarca dins de la programació d'ExpoEbre 2018

El dimarts 1 de maig arriba la XIX Cursa Popular i XV Caminada Ciutat de Tortosa, una convocatòria amb un clar sentit esportiu, d’esbarjo i familiar i que s’emmarca dins de la programació de la fira ExpoEbre 2018.

La prova, organitzada per l’Ajuntament de Tortosa, el Consell Esportiu del Baix Ebre i el Club Atletisme Terres de l’Ebre, mantindrà el recorregut dels últims anys d’uns cinc quilòmetres de distància sortint de la plaça de les Corts Catalanes i passant per la zona urbanitzada del Temple Sud.

La sortida de la cursa i la caminada està prevista a les dotze del migdia, amb inscripcions gratuïtes que podran fer-se des de dues hores abans al mateix lloc de sortida. A partir de les 11.00 hores hi haurà una activitat especial dirigida a tot el públic de zumba a càrrec de monitors de Tortosaesport. Els alumnes del grau de fisioteràpia d’EUSES oferiran un servei de recuperació al final de la cursa, on també col·laboren Sports Fevi i McDonald’s.

Es lliuraran trofeus als tres primers classificats masculins i femenins de la cursa, així com al participant més jove i de més edat entre tots els inscrits a la cursa i la caminada.