Els Catarres i Doctor Prats, caps de cartell de la Cinta 2018

Els concerts es faran divendres 31 d'agost i diumenge 2 de setembre al Parc municipal i seran gratuïts

Els Catarres i Doctor Prats, dos de les formacions de referència del panorama musical del país, actuaran a Tortosa per les festes majors de la Cinta 2018. Aquest dijous el regidor de Festes, Domingo Tomàs, ha avançat part de la programació musical de les festes que enguany se celebraran del 30 d’agost al 3 de setembre.

Com ve sent habitual en els darrers anys, l’Ajuntament aposta per concerts gratuïts al Parc municipal que combinen grups de renom i referència al país amb formacions del territori a qui se’ls dóna l’oportunitat de promocionar-se. És el cas d’Elma que actuaran amb Doctor Prats el 31 d’agost, i de Sen Drago, guanyador de concurs EbreMusik, i del grup ebrenc Xeic que actuaran amb Els Catarres, el diumenge 2 de setembre.

En els propers dies es presentarà el cartell de la Cinta 2018, així com la resta de programació que inclourà, com també ve sent habitual, el gran concert de final de festes a càrrec del grup Quico el Célio, lo Noi i el Mut de Ferreries, que enguany celebren els seus 25 anys dalt dels escenaris.