El Teatre Auditori Felip Pedrell presenta la temporada setembre-desembre

Grans noms de l'escena com Oriol Broggi o Mario Gas s'alternen amb figures mediàtiques com David Guapo

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Tortosa, Dolors Queralt, acompanyada per la directora dels Serveis de Cultura municipals, María José Bel, ha presentat la programació setembre-desembre 2018 del Teatre Auditori Felip Pedrell, una programació que ha definit com “molt diversificada pel que fa a les propostes. La música, el teatre, la dansa, el circ, el cinema, l’infantil, tothom hi trobarà allò que més li pot agradar”. Queralt ha dit també que “aquesta diversificació és un dels elements imprescindibles amb els quals treballem a l’hora de programar”, i ha destacat alguns dels trets més significatius de la proposta escènica de tardor-hivern.

Entre aquestes, destaquem “Chefs”, de la companyia Yllana Teatro, una succesió de gags brillants en una obra que ha rebut les millors crítiques, una mirada sobre el fascinant món de la gastronomia en un entorn sense paraules i que troba la seva expressió en el gest, l’onomatopeia, la música i els efectes especials. Per altra banda, Terra Teatre porta a l’escenari del Felip Pedrell “Els darrers dies de la Catalunya republicana”, que narra els darrers dies de l’ofensiva franquista sobre Catalunya vista des de l’experiència d’Antoni Rovira i Virgili.

I en l’apartat més mediàtic, el mes d’octubre ens portarà a un dels còmics més mediàtics del panorama estatal, àmpliament conegut a rel de la seva participació en programas de la televisió com “Tu cara me suena” o “El Club de la Comedia”, David Guapo, el qual oferirà un espectacle “blanc”, apte per a tots els públics, “Que no nos frunjan la fiesta”.

La programació es complementa amb el cinema, els espectacles per a tota la família, la musica, i la dansa, representada per la Roberto Olivan Performing Arts amb el seu “Cuculand Souvenir”. Al web del Teatre Auditori -www.teatreauditoritortosa.cat- es troba informació completa i exhaustiva de tota la programació, i es poden adquirir online les entrades pels espectacles.