Arriba la 1ª edició del “Posa’t la Gorra!” a Tortosa

El proper dissabte dia 9 de juny

Estem molt emocionats de poder compartir per primer cop, amb les estimades Terres de l’Ebre, aquesta gran festa de sensibilització amb el càncer infantil!

La campanya del “Posa’t la gorra!” ja és un símbol inconfusible i que llença un missatge molt potent: una gorra que ens fa iguals i que ens recorda que els nens i nenes amb càncer són infants i adolescents per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que més els agrada: jugar, aprendre i gaudir!

Aquesta campanya ja és un referent per la ciutadania i la festa és un esdeveniment ineludible a l’agenda i, per això, ens agradaria comptar amb la vostra col·laboració per fer difusió de la campanya i la festa del proper 9 de juny, així com convidar-vos-hi. Al centre de descàrregues del final d’aquest correu trobareu la nota de premsa amb tota la informació, així com el cartell i programa de la festa.

Com molts ja sabreu, aquest any la gorra ha estat dissenyada per la marca Desigual, creant un model divertit i actual que podreu adquirir prèviament a:

Punts de venda oficials (consulteu els establiments clicant aquí).

El dia 2 de juny de 10h a 13h, a la parada del Mercat de Tortosa, juntament amb la venda de tickets pel vermut solidari del dia 9 de juny.

Pàgina web oficial d’AFANOC

Els fons aconseguits amb la campanya serviran per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents malalts de càncer i les seves famílies: millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial i mantenint la Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a famílies que s’han de desplaçar dels seus llocs d’origen per a què els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència.