Movem Tortosa denuncia el “fracàs” del nou aparcament i presenta una nova campanya

L’eix de la nova iniciativa de la formació és la sostenibilitat, des del punt de vista ambiental, urbanístic i social

Aquest matí, en una roda de premsa a la plaça del Bimil·lenari, Podem Tortosa ha denunciat el “fracàs” de l’aparcament instal·lat al costat de la parada de l’autobús de connexió d’aquesta plaça amb l’Hospital Verge de la Cinta.

Segons el portaveu del partit, Jordi Jordan, “les administracions hi ha invertit aproximadament 300 000 euros. Ara són les 10.30, és hora punta i només hi ha un parell de vehicles. Aquest aparcament és un error demostrat pels fets.” A més a més, Movem Tortosa lamenta el fet que, arran de la instal·lació d’aquesta infraestructura, “el veïnat del barri no trobi places per aparcar”.

Per a Jordan, aquestes “situacions recurrents” són la prova que “a la nostra ciutat no s’estan fent unes bones polítiques urbanístiques i de mobilitat. Anem de fracàs en fracàs: cal un gir”.

La formació política també ha presentat la seva nova campanya, “I si fem Tortosa…”. Aquesta iniciativa té com a eix la sostenibilitat, no només des del punt de vista ambiental, sinó també des del de l’urbanisme i el de la cohesió social. Així, s’hi abordaran temes com el reciclatge, l’habitatge, l’ocupació, el benestar i la igualtat.

Movem Tortosa fa una crida a la ciutadania perquè els faci arribar les seves propostes sobre aquests temes, a través del lloc web, les xarxes socials i l’adreça electrònica del partit. Posteriorment, “treballarem aquestes propostes mitjançant tallers i actes públics, per perfilar elprojecte”.

El portaveu de la formació té molt clar que “Tortosa necessita renovar-se. Ja estem treballant amb vista a les eleccions de 2019. A partir de les propostes que ens facin arribar, presentarem un programa electoral ambiciós i alhora realista”.

                                                                                    MARTA MILIAN ARIÑO