Girauta: “Ciutadans (Cs) és el projecte que restablirà la realitat a Catalunya”

La formació taronja defensa el "vot útil de Cs" en un acte de campanya en la Cambra de Comerç de Tortosa

Acte de Ciutadans a Tortosa

“Ciutadans (Cs) és el projecte que restablirà la realitat a Catalunya”. Així s’ha expressat el portaveu nacional de Ciutadans al Congrés dels Diputats, Juan Carlos Girauta, en un acte de campanya a la Cambra de Comerç de Tortosa. On ha assegurat que “el món paral·lel creat pel secessionisme ha afectat a més de 2000 autònoms que han marxat de Catalunya en els últims dos mesos”. Per això, ha apel·lat als assistents a “apostar pel vot útil de Ciutadans” i “contribuir a aquest salt històric per a Catalunya”. “Si anés votant del PP, aquesta vegada faria una excepció”, ha afegit.

Acompanyat pel portaveu d’Ocupació i Seguretat Social de CsSergio del CampoJuan Carlos Girauta ha denunciat “l’eurofobia de Puigdemont” i “el seu intent de Brexit que ha posat a Catalunya en la llista de països decadents i només condueix a una altra crisi a Europa com la de Grècia”. En aquest sentit, ha defensat que des de la formació taronja s’aposta per “deixar de banda qüestionis identitàries per parar atenció al fenomen d’integració, progrés i revolució que representa Europa”.

Per la seva banda, el cap de llista de Ciutadans per Tarragona, Matías Alonso, ha recordat que “el 21-D tenim una oportunitat històrica per posar fi al Procés i els riscos innecessaris”, com ara “el descens d’un terç en les reserves turístiques en 2018, la fugida massiva d’empreses i autònoms, la xacra de l’atur de llarga durada que afecta especialment a Terres de l’Ebre o la ruptura de la convivència”.

Finalment, la número 2 per Tarragona, Lorena Roldán, li ha recordat a l’exnúmero dos d’Oriol Junqueras, Lluís Mundò, que “l’únic GPS que Cs ha d’utilitzar per arribar a Terres de l’Ebre és per esquivar la quantitat de peatges que el seu ex Govern ha repartit per tota Catalunya”. Així mateix, ha volgut “agrair l’assistència a les noves cares” i destacar que “la formació taronja segueix treballant i creixent en la seva implantació en Terres de l’Ebre”.