Movem Tortosa proposa construir una pista d’atletisme reglamentària a la ciutat

El grup municipal que encapçala Jordi Jordan presenta suggeriments per millorar les instal•lacions esportives de Tortosa

Movem Tortosa exposa diverses propostes per tal de cobrir mancances en les infraestructures esportives de la ciutat. La primera és arranjar els sostres dels pavellons de Ferreries i del Temple, perquè, diuen, cada vegada que plou se produeixen goteres. També demanen a l’equip de govern que retiri el d’amiant del sostre del pavelló de Ferreries. “És un material que en aquests moments l’Organització Mundial de la Salut està dient que és cancerigen i tots els ajuntaments estan retirant totes les estructures d’amiant que hi ha arreu”, apunta, Jordi Jordan, portaveu del grup municipal Movem Tortosa. A més, ha volgut recordar que des del seu grup van presentar una moció a l’ajuntament per retirar l’amiant de la ciutat i que tot i que se va aprovar no s’està duent a terme.

Una altra de les propostes que presenta Jordan és que se construeixi una pista d’atletisme reglamentària perquè se puguin dur a terme competicions. “És una de les demandes del club d’atletisme de les Terres de l’Ebre, de l’ATE, el fet de què la nostra ciutat pugui disposar d’una pista reglamentària perquè la que en estos moments tenim no compleix en la normativa, no se poden fer competicions i per tant, nosaltres demanem que se facin totes les gestions necessàries per construir aquesta pista d’atletisme i se faci un bon manteniment d’ella”, diu, Jordi Jordan. Dins d’aquest àmbit, també suggereixen que se renovi la gespa artificial que hi ha al camp de futbol de dins la pista d’atletisme. A més plantegen que s’arrangi i se dignifiqui la pista, on se juga a futbol sala, coneguda com a pista nova que està situada entre la pista d’atletisme, el camp de futbol Josep Otero i el pavelló de Ferreries.

Els últims suggeriments que exposa el grup municipal de Movem Tortosa és el cobriment del velòdrom municipal perquè les pistes se puguin usar durant l’hivern i que la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol de Campredó.

Jordan diu que totes aquestes propostes relacionades amb les instal·lacions esportives se faran arribar a l’equip de govern per tal que se puguin incorporar en els pressupostos de 2019.