L’expoebre dedicarà un espai als nuvis

La 73a edició de la fira de primavera, que es celebrarà aquest cap de setmana a Tortosa, deixarà com a novetat l'associació de diferents expositors al voltant del món de les bodes

La 73a edició d’Expoebre, la Fira de les Terres de l’Ebre, obrirà les seves portes del 28 d’abril a l’1 de maig. Un any més, aquesta fira de la primavera és presenta com una fira comercial i de serveis però que ha anat incorporant i consolidant una programació lúdica, festiva i popular amb activitats i tallers per a tots els visitants.

En aquesta edició, destaca la creació d’un espai dedicat als nuvis on totes aquelles parelles que estiguin pensant en casar-se trobaran al seu abast tot allò que necessitin, des de perruqueria, roba, joies o gastronomia en una nova proposta de col·laboració del sector de les bodes.

Una altra de les novetats és que la zona dedicada a l’automoció gaudirà de 4.000 m2 d’exposició, unes dades que recorden a èpoques passades i que fan pensar en la recuperació d’aquest sector que havia passat moments econòmics complicats, tal i com ha apuntat aquest matí en roda de premsa el regidor de Fires, Emili Lehmann. Des de l’organització s’han mostrat convençuts que el fet que hi hagi tres dies festius serà molt positiu per la fira i que esperen superar els 35.000 visitants de l’edició anterior.

L’entrada  serà, un any més, totalment gratuïta i els visitants podran gaudir de servei d’autobús fins al recinte firal.