En servei dues estacions de recàrrega gratuïta pels vehicles elèctrics

Se situen al carrer Alcanyís, al barri de Ferreries, i a l'avinguda Generalitat, davant del parc municipal

L’Ajuntament de Tortosa ha posat en servei dues estacions de recàrrega gratuïta per a vehicles elèctrics, una de les quals s’ha ubicat al centre de la ciutat (avinguda Generalitat-davant parc municipal), i l’altra al barri de Ferreries (carrer Alcanyís). L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i la regidora de Mobilitat, Meritxell Roigé, han presentat avui les noves instal·lacions mentre l’empresa instal·ladora, Etecnic energy & mobility, n’han mostrat el funcionament in situ amb cotxes elèctrics.

El punt situat a l’avinguda Generalitat compta amb un equip de càrrega semi-ràpida, amb pantalla a color i disseny robust, preparat també per donar servei de càrrega ràpida, que permet arribar al 80% de la bateria d’un cotxe elèctric en menys de 30 minuts. El segon equip, ubicat al carrer Alcanyís, permet carregar vehicles elèctrics en menys de 2 hores. Aquest segon punt està especialment dissenyat per a la recàrrega de motocicletes i bicicletes elèctriques, garantint així la possibilitat de carregar qualsevol tipus de vehicle elèctric.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Tortosa fa una aposta decidida per la mobilitat sostenible al municipi i per actuacions que s’emmarquen en el concepte smart city.