Els usuaris del Complex Esportiu WIN podran utilitzar la piscina a partir de dilluns

L'entrada a la fase 3 també reactivarà les partides de pàdel 2x2, la sala de fitness o l'aquagym

Piscina del WIN Tortosa. CEDIDA

El Complex Esportiu WIN de l’estadi de Tortosa recuperarà dilluns algunes activitats més. Ho farà, coincidint amb l’entrada de les Terres de l’Ebre a la fase 3 del desconfinament, que comportarà una ampliació dels aforaments en determinades activitats socials i comercials. Amb l’entrada a la fase 2, el Complex WIN ja va reobrir l’ús de la piscina, encara que només per als entrenaments del Club Natació Tortosa per les restriccions que s’havien d’aplicar encara. Ara, a partir de dilluns la piscina ja podrà ser usada per la resta d’usuaris de la instal·lació, seguint l’aforament màxim permès. Per aquest motiu, les persones que vulguen nadar-hi o fer alguna de les sessions dirigides a la piscina hauran de reservar cita prèvia a través de la intraweb dels usuaris de la instal·lació (tortosa.poliwincloud.com).

Juntament amb la piscina, a partir de dilluns també s’amplien altres activitats, com les sessions de fitness, d’aquagym o les partides de pàdel, que ara ja es podran fer de 2 contra 2. Per a tots els casos, cal fer la reserva amb anterioritat.

Campus d’Estiu 2020

Dilluns, el Complex Esportiu WIN també obrirà el període per a les inscripcions dels campus d’estiu 2020. Hi haurà tres modalitats: campus multiesportiu, campus de futbol i campus de rítmica. En el cas del multiesportiu es podrà triar entre fer-lo a les instal·lacions del WIN Tortosa o a les del WIN Jesús. Els campus s’adrecen a infants de 3 a 12 anys. Es duran a terme al llarg de 7 setmanes, del 22 de juny al 7 d’agost, i cada participant podrà decidir a quantes setmanes es vol inscriure. Els preus incorporen descomptes del 15% per a famílies nombroses, famílies monoparentals, infants amb els progenitors en situació d’atur o persones amb discapacitat.

Les inscripcions es poden fer de manera telemàtica a la web wintortosa.cat. Per a més informació es pot trucar al 977 504 707, de 8 h a 14.30 h.

Els campus es duran a terme amb les mesures de prevenció necessàries, evitant al màxim el contacte entre menors de les diferents franges d’edat. Per això també es faran entrades i sortides escalonades, i a través de les diverses portes de l’estadi.