Tast de La Primavera Musical de la mà de David Matheu

El concert tindrà lloc al al Pati del Palau Despuig del mateix Conservatori, aquest dissabte

El pati del Palau Despuig de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa acull aquest dissabte, 17 de juny, el concert Viola a solo del músic David Matheu. L’actuació tindrà lloc a les 19 hores, serà oberta a tot el públic i amb entrada gratuïta. Aquest acte s’emmarca dins del Cicle de concerts La Primavera Musical que organitza el centre d’ensenyament musical de la Diputació a Tortosa.

L’intèrpret, David Matheu
David Matheu i Haskell-Bell inicia els seus estudis musicals en el Conservatori de Tortosa, on entra en contacte amb el violí a l’aula de J.C. Bonfill. Interessat aviat també per la viola, va combinar l’estudi d’ambdós instruments, a nivell superior amb el professor Evelio Tieles, i nivell de postgrau amb Rivka Golani.

Els seus interessos musicals cobreixen diverses àrees, com ara l’orquestra, la pedagogia, la recerca, la música de cambra, el repertori a solo, etc. És membre del Trio Ilerca i membre fundador de l’Orquestra de Cambra de Tortosa (OCTO) i de l’Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre (OSTE). Treballa com a professor de viola i violí al Conservatori de Tortosa.