Ponents d’elit en la VII Jornada Internet i Empresa

Més d'un centenar d'empresaris i emprenedors tindran l'oportunitat de formar-se de la mà dels millors experts del sector digital en aquesta nova edició

La Jornada Internet i Empresa, un referent per al sector digital de les Terres de l’Ebre, torna en una nova edició el proper divendres 21 d’abril. La cita comptarà amb ponències relacionades amb Internet i màrqueting digital i abordaran qüestions pràctiques que els assistents podran utilitzar per millorar la comunicació digital i el posicionament de les seves empreses a la xarxa.

Els ponents que s’esperen en aquesta edició són els següents: Natzir Turrado, consultor, professor i expert en SEO i CRO, Eva Sanasgustín, experta en màrqueting de continguts i autora del llibre “Estrategia de contenidos”, Ricardo Lop, propietari del ecommerce acerosde-hispania.com que ven a més de 150 països des de la petita localitat de Castelserás, a Terol. Pedro Rojas, expert en Xarxes Socials, professor i autor, entre d’altres, del llibre “Community Management para Dummies”, Joel Vicient, emprenedor tortosí CEO de Captio, empresa digital que en l’actualitat compta amb un equip de 50 persones i presencia internacional, i Arcadi Mayor consultor i expert en màrqueting digital que, a banda de ser el conductor de les jornades, en farà l’obertura.

Segons ha comentat Arcadi Mayor en la presentació de l’acte que ha tingut lloc aquest matí,  la jornada “és una cita obligatòria, una oportunitat única de formar-se de la mà dels millor experts, de ficar-se al dia i de descobrir novetats i tendències clau per al creixement dels nostres negocis”. A dia d’avui, les inscripcions continuen obertes i s’espera l’assistència d’aproximadament un centenar de persones.