Música i festa oberta a tothom en una nova edició del VaPerTuVidal

El 9è VXTV serà el preludi de les Festes de la Cinta amb un conjunt d’activitats gratuïtes

El proper dimecres 28 d’agost se celebrarà, a la Plaça de l’Ajuntament de Tortosa, el 9è VaPerTuVidal, acte festiu i esportiu en record del jove estudiant i ciclista Vidal Fusté.

Durant la jornada, organitzada per l’Associació VaPerTuVidal, tindran lloc un seguit d’activitats que començaran a les 17.00h amb el VXTV Kids, un espai dedicat al públic infantil i a les seves famílies amb tallers, jocs, macrotirolina, circuit infantil ciclista, castell inflable i xocolatada. Per arrodonir-ho, a les 19.00h espectacle de Muniatto Xou amb malabars, equilibris, globoflèxia i clown.

Com a novetat d’aquest any, a  les 20h, els tècnics del Win Complex Esportiu Tortosa ens oferiran una sessió FamilyZumba, una classe de ball molt divertida on xalaran tant pares i mares com fills.

A les 21.00h es donarà pas a la part més nocturna de la festa.  En aquesta edició, el tret de sortida el farem a ritme de rumba catalana amb el concert de Miliu Calabuch, nebot de Peret i el seu hereu artístic, qui ens farà ballar amb les clàssiques rumbes del seu oncle.

Agafaran el seu relleu a l’escenari el grup de versions Mr. Highland interpretant els temes més actuals i els clàssics de sempre del pop, rock, disco, funk i ska. I per finalitzar la nit, sessió dels 70, 80 i 90 amb Dj Xito. Durant tot el dia hi haurà servei de bar amb berenar, entrepans calents i begudes.

Recollida de bicicletes 

Durant l’acte es recolliran bicicletes usades que seran reparades per l’Associació i distribuïdes entre col·legis i entitats que li puguin donar un bon servei complint amb la nostra vessant solidària.