Torna la Fira de la Mar i la Diada dels Fideus Rossejats al Port de l’Ametlla de Mar

El port de l’Ametlla de Mar serà el proper cap de setmana 10, 11 i 12 l’escenari de la 8a. edició de la Fira de la Mar que englobarà tot un seguit d’activitats durant tot el cap de setmana

El divendres 10 de juny  per la tarda obrirà les seves portes la mostra de comerciants que restarà oberta tot el cap de setmana fins el diumenge per la nit i que centrarà bona part de les activitats que es portaran a terme durant tot el cap de setmana: animació, tallers mediambientals, havaneres, vermut electrònic, concert de música, parc lúdic i atraccions infantils ecològiques, etc.

També durant tot el cap de setmana es portaran a terme ofertes i descomptes a diferents empreses nàutiques en motiu de la 8a Fira de la Mar.

El diumenge 12 de juny centrarà les activitats amb la besant més gastronòmica amb la celebració 29a Dia dels Fideus Rossejats (amb el tradicional concurs i la degustació popular de fideus) així com la mostra de vins de la DO Terra Alta (amb la participació de 6 cellers). També comptarem amb un estand on la Confraria de Pescadors oferirà degustacions de peix de la Llotja.

Paral·lelament, i des del divendres anterior dia de 3 de juny i fins el diumenge 12, els restaurants i  bars de la vila oferiran menús gastronòmics del fideus rossejats (amb el maridatge de vins de la DO Terra Alta) i la ruta de la tapa marinera (patrocinada per Heineken-Distribucions Colomines i Tuna-Tour Balfegó).

Concurs a Instagram

Tota la informació d’aquestes activitats les podreu trobar detallades a la web de Turisme de l’Ametlla de Mar (www.visitametllademar.com) i a les xarxes socials. On també es podrà participar en el concurs de fotografia a Instagram amb premis a les millors fotografies.