Rescaten un jove que va caure a un pou en una finca a Alcanar

Va aconseguir frenar la caiguda i es va quedar a uns deu metres de la superfície

Imatge del pou on va caure el noi. MOSSOS D'ESQUADRA

Els Mossos d’Esquadra i la policia local d’Alcanar (Montsià) van rescatar el passat dijous un jove de 18 anys que havia caigut a un pou d’una finca situada al costat de la carretera N-340, en aquest terme municipal.

El jove va aconseguir frenar la caiguda i es va quedar a uns deu metres de la superfície, tot i que el pou tenia una profunditat d’uns 20 metres, el que va facilitar l’actuació dels agents dels dos cossos.

En un comunicat, els Mossos d’Esquadra han indicat que el jove va ser capaç d’explicar als efectius que van acudir a rescatar-lo que s’aguantava a mitja distància al pou perquè feia pressió amb peus i mans, però que no sabia quant de temps podria resistir en aquesta posició.

Davant d’aquestes circumstàncies, els agents que van acudir a l’avís de l’accident, realitzat pel seu pare, van decidir intervenir immediatament sense esperar l’arribada d’especialistes en rescats.

El jove va ser rescatat sense que requerís una altra atenció que cures simples de les rascades que presentava a diferents parts del cos.

Pel que sembla, el jove va caure al pou quan va aixafar amb el peu una planxa metàl·lica que tapava el forat del pou i que estava molt oxidat, per la qual cosa va cedir davant el seu pes.