Mor ofegat un home a la platja de les Delícies de Sant Carles de la Ràpita

Se suma a la víctima del matí a Palafrugell i a la mort del nen de sis anys ingressat des de dilluns també per ofegament

Imatge d'arxiu d'una ambulància. Foto: Cedida

Un home de 78 anys ha mort ofegat aquest divendres a la tarda a la platja de les Delícies de Sant Carles de la Ràpita (Montsià), on onejava la bandera verda, segons ha informat Protecció Civil. Cap a tres quarts de set el socorrista ha rescatat un home que surava a l’aigua i ha iniciat les tasques de reanimació. Una unitat de suport vital bàsic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’ha adreçat a l’indret i també ha fet tasques de reanimació cardiopulmonar a la víctima. S’hi ha afegit una unitat de suport vital avançat, però no s’ha pogut fer res per salvar-li la vida. Els Mossos d’Esquadra, que hi han enviat tres patrulles, s’han fet càrrec de les primeres diligències. També hi ha intervingut una patrulla de la Policia Local.

Aquesta mort s’afegeix a la d’un home, d’aproximadament 70 anys, que ha tingut lloc aquest matí a Palafrugell i a la del nen de sis anys que estava ingressat a l’Hospital Trueta de Girona des que es va ofegar dilluns passat a Roses.

En total són cinc les persones ofegades des de l’inici de l’estiu a les platges catalanes.