L’Ajuntament d’Alcanar adquireix material per a digitalitzar les aules dels centres educatius

L’Ajuntament ha destinat una partida pressupostària de 15.000 euros per a contribuir a la digitalització dels centres educatius del municipi. Mitjançant diverses reunions, cada centre ha traslladat a l’Ajuntament les seues necessitats, tenint en compte la forma d’organització de cadascun.

Així, l’Ajuntament ha adquirit dos pantalles tàctils per a l’Escola Marjal i dos més per a l’Escola Joan Baptista Serra, així com tretze monitors per a l’Institut Sòl de Riu que es necessitaven per a l’aula d’informàtica. A l’Escola Joan Baptista Serra també s’han proporcionat micròfons destinats al projecte de centre safareig TV.  D’altra banda, a l’Escola Municipal de Música s’hi ha instal•lat una llicència musical per a facilitar el treball de forma digital i impulsar la digitalització i les noves tecnologies.

Maribel Ramon, regidora d’Educació, Polítiques d’Igualtat i Afers Socials i Famílies de l’Ajuntament d’Alcanar, afirma que”hem d’aprofundir en l’ús de les noves tecnologies. El món avança cap aquí i els centres no hi han de ser aliens, ja que ens podem trobar una altra situació que ens obligue a estar a casa, encara que siga una malaltia de llarga durada d’un alumne o alumna. La pandèmia ha accelerat aquest procés i l’Ajuntament hi vol col•laborar per a contribuir al desenvolupament de la competència digital i comunicativa de l’alumnat”.