La Ràpita acull el campus ‘Basketball Summercamp’

El campus de bàsquet està organitzat pel Club Bàsquet Rapitenc dels Alfacs i el Club Deportivo Más Deporte Más Diversión, i compta amb el suport de l’Ajuntament de la Ràpita

La Ràpita acull, aquest estiu, el campus de bàsquet ‘basketball summercamp’, en dos torns: un aquesta setmana i l’altre, la vinent. El ‘Basketball Summercamp’, organitzat conjuntament pel Club Bàsquet Rapitenc dels Alfacs i el Club Deportivo Más Deporte Más Diversión, es durà a terme a les instal·lacions esportives de la Ràpita, concretament al pavelló poliesportiu i al pavelló annex al poliesportiu, gràcies al suport de l’Ajuntament de la Ràpita en la cessió dels espais. 

Al campus hi ha nens i nenes dels dos clubs, alguns han vingut des de Madrid del Club Más Deporte Más Diversión i altres del Club Bàsquet la Ràpita. La regidora d’Esports, Àngela Reverté, destaca que “compartir pista amb altres joves i formar-se amb entrenadors internacionals és una oportunitat positiva i gratificant per als jugadors i jugadores del Club Bàsquet la Ràpita perquè els permet entrenar amb professionals del bàsquet i aprendre noves tècniques”. 

Al llarg d’aquestes dues setmanes, els participants realitzen entrenaments tècnics, de tir, específics del 3X3, alternatius enfocats a l’oci i físics aplicats al bàsquet. Per a la seva formació, el jovent compta amb entrenadors internacionals com Alejandro García Toledo, preparador físic de la lliga russa, o Albert ‘Tito’ Sobrín; i amb visites de jugadores professionals com Leslie Knight, Macarena Roldán i Esther Díaz. 

A més de les activitats pròpies d’un campus de bàsquet, ambdós clubs organitzen un torneig de bàsquet en la modalitat 3×3 per a una major promoció del bàsquet a la Ràpita, les tardes de dijous a divendres al Parc de Garbí.