Comença el procés dels pressupostos participatius a Ulldecona per al 2022

A partir del dilluns 8 de novembre, ja es podrà votar en la primera fase

Imatge de la façana de l'Ajuntament d'Ulldecona. GOOGLE MAPS

A partir del dilluns 8 de novembre, ja es podrà votar en la primera fase dels pressupostos participatius impulsats per l’Ajuntament d’Ulldecona. Durant quasi bé un mes, tot el veïnat empadronat al municipi major de 16 anys podran presentar les seves propostes d’inversió a través de la web www.ulldecona.cat i/o whastapp 696 934 878. Podeu entrar-hi directament clicant al següent enllaç: PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2022 – Ajuntament d’Ulldecona

També hi podran participar les associacions i/o entitats inscrites al registre municipal. S’haurà de fer constar nom i cognoms, DNI i alguna dada de contacte (telèfon o correu electrònic). La quantitat econòmica reservada per als pressupostos participatius serà de 100.000 euros i a principis de desembre es donarà a conèixer la llista de totes les propostes realitzades, que seran publicades en ordre de presentació.

La segona fase del procés serà la de validació tècnica i econòmica, és a dir, l’avaluació a la viabilitat de les propostes. Totes les actuacions o obres recollides passaran per una classificació que permetrà la unificació de propostes similars o iguals, i s’estudiarà que les propostes acompleixin els requisits necessaris per portar-les a terme. Una vegada feta aquesta primera classificació, la Junta de Portaveus de l’Ajuntament d’Ulldecona, realitzarà el filtratge de propostes i escollirà les cinc millors per tal que passin a la fase final.

Posteriorment, hi haurà un període de votació de les propostes prioritzades per part de tota la ciutadania. Cada ciutadà o ciutadana podrà votar la proposta que consideri més adient. La votació es farà de nou per via telemàtica a través de la web www.ulldecona.cat. Per a la relació de les propostes seleccionades es consideraran projectes a executar els més votats el cost conjunt dels quals no sobrepassin el pressupost disponible.