La Terra Alta analitza la implantació de models cooperatius i obradors compartits

El Consell Comarcal organitza una sessió virtual per debatre noves iniciatives d'emprenedoria agroalimentària

Productors que van visitar la Conca de Barberà per conèixer iniciatives cooperativistes. CEDIDA

Els productors agroalimentaris de la Terra Alta analitzen nous projectes de transformació, consum i comercialització de caràcter cooperatiu. Aquest dimecres, en el marc del projecte Treball a les 7 Comarques-Terra Alta Més del Consell Comarcal, una dotzena productors van visitar a la Conca de Barberà els Obradors Compartits, la cooperativa de serveis Fet a la Conca, el Viver de Celleristes o l’Espai Cuina de Montblanc.

El 29 de setembre també coneixeran L’Enllaç de l’Ebre, la primera cooperativa agroecològica integral i sense ànim de lucre del territori. Els coneixements es compartiran en una jornada virtual, el 6 d’octubre, per debatre quins models es poden implantar a la Terra Alt per potenciar l’emprenedoria.