La Terra Alta analitza la implantació de models cooperatius i obradors compartits

El Consell Comarcal organitza una sessió virtual per debatre noves iniciatives d'emprenedoria agroalimentària

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Productors que van visitar la Conca de Barberà per conèixer iniciatives cooperativistes. CEDIDA

Els productors agroalimentaris de la Terra Alta analitzen nous projectes de transformació, consum i comercialització de caràcter cooperatiu. Aquest dimecres, en el marc del projecte Treball a les 7 Comarques-Terra Alta Més del Consell Comarcal, una dotzena productors van visitar a la Conca de Barberà els Obradors Compartits, la cooperativa de serveis Fet a la Conca, el Viver de Celleristes o l’Espai Cuina de Montblanc.

El 29 de setembre també coneixeran L’Enllaç de l’Ebre, la primera cooperativa agroecològica integral i sense ànim de lucre del territori. Els coneixements es compartiran en una jornada virtual, el 6 d’octubre, per debatre quins models es poden implantar a la Terra Alt per potenciar l’emprenedoria.